Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında bugün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Yeni Malatya Stadında oynanan karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetti.
GALİBİYETİ ALEKSİC’İN GOLÜ GETİRDİ
Sarı-kırmızılı takım, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor’u Aleksic’in 43. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Rizespor’da Matic Fink 61. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Okan Buruk, takımıyla çıktığı ilk maçta puan alamadı. Bu skorla Ç. Rizespor’un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.
ÇAYKUR RİZESPOR HAFTAYA FENERBAHÇE’Yİ KONUK EDECEK
Puanını 10’a yükselten Yeni Malatyaspor önümüzdeki hafta Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. 3 puanda kalan Karadeniz ekibi ise önümüzdeki hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.
- Bana ‘Sırtımda yüksün’ diyen o adamdan ayrıldım… Oh be, dünya varmış! - 7 Mart 2021
- Geleceği şekillendiren kadınlar - 7 Mart 2021
- Maye Musk: 67 yaşında süper model oldum artık zamanı gelmişti - 7 Mart 2021