Kemal’den Gurur Ali Sunal . . .

1
34
Ali Sunal 22 Eylül 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Tiyatro , sinema , dizi oyuncusu Kemal Sunal'ın oğludur. Kemal Sunal'ın son filmi olan Propaganda da baba oğul birlikte oynamışlardı. Propaganda filmindeki
Ali Sunal 22 Eylül 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Tiyatro , sinema , dizi oyuncusu Kemal Sunal'ın oğludur. Kemal Sunal'ın son filmi olan Propaganda da baba oğul birlikte oynamışlardı. Propaganda filmindeki "Mahmut" karakteriyle ve En Son Babalar duyar dizisindeki "Mustafa" karakteriyle adını duyurmuştur. Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmıştır. Çok iyi bir sinema ve dizi oyuncusudur.

Ali Sunal 22 Eylül 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Tiyatro , sinema , dizi oyuncusu Kemal Sunal‘ın oğludur. Kemal Sunal‘ın son filmi olan Propaganda da baba oğul birlikte oynamışlardı. Propaganda filmindeki “Mahmut” karakteriyle ve En Son Babalar duyar dizisindeki “Mustafa” karakteriyle adını duyurmuştur.Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmıştır. Çok iyi bir sinema ve dizi oyuncusudur.


Filmografi

Film
Yıl Film Rolü Notlar
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
1999 Propaganda Mahmut Babası Kemal Sunal ile oynadığı tek film.
2003 Okul Alparslan Bey
2006 Kısık Ateşte 15 Dakika Erhan
2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım Sivil Polis Konuk oyuncu
2008 Sıfır Noktası Ozan Televizyon filmi
2011 Banka Yapım aşamasında 2011
2014 Yusuf Yusuf Dolmuş Şöförü Başrol oyuncusu
2015 Hayat Öpücüğü Metin Başrol oyuncusu
2016 Dedemin Fişi Rıfat Çirci/Sırat Çirci konuk oyuncu
Televizyon
Yıl Dizi Rolü Notlar
1997 Şaban ile Şirin
2000 Fosforlu Cevriye Sivil Polis
2002 En Son Babalar Duyar Mustafa
2003
2004 Sayın Bakanım Cömert
2005 Kanlı Düğün Orhan
2007 Komedi Dükkanı Kendisi Konuk oyuncu
Sana Mecburum Berat
2008 Benim Annem Bir Melek Çetin Turuncu
2009
2010 Yaprak Dökümü Serhat 5. sezon
2011 5’er Beşer Aziz Güngör Esen
2011 Huzurum Kalmadı
2012 İnsanlar Alemi Aziz
2013-günümüz. Güldür Güldür Aziz Sunucu Ve Oyuncu
2013 Güzel Çirkin Murat Komiser Başrol oyuncu

You may also like

Share

1 YORUM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here